תקציר המתכון: חגיגה של מנה
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה, כשהשמן רותח מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כדקה וחצי.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפתיתים, מטגנים כ-3 דקות ומעבירים לתבנית מתאימה לתנור.
מניחים את העוף והירקות על הפתיתים, שופכים מעל את המים הרותחים ומכסים בנייר כסף.
מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות, ואופים כשעה ורבע עם נייר הכסף.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 20 דקות.