לןגן

מרק סולת (לחשו)

מאת: קרן חביב, פורסם: 16/04/2018 | 09:49
מרק סולת (לחשו)

תקציר המתכון: מרק מרוקאי אותנטי. מתכון מוקדש לסבתי היקרה רובידה ז"ל

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את השום. בסיר גדול להרתיח את המים להוסיף את התבלינים והכוסברה , לבחוש היטב ולבשל על להבה קטנה במשך 20 דקות. לאחר מכן להוסיף את הסולת לבחוש היטב ולבשל עוד 20 דקות , כל פעם לבחוש. המרק צריך להגיע לסמיכות . כמובן לטעום ואם יש צורך, להוסיף תבלינים לפי הטעם. במידה והמרק סמיך מידי יש להוסיף מים רותחים עם תיבול נוסף. כשהמרק מוכן להגיש בעיטור של כוסברה וקרוטונים ביתיים (חלה חתוכה לקוביות גסות מוברשות בשמן זית 200 מעלות על טורבו).