קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מרתיחים את השמנת המתוקה
לאחר שהשמנת רותחת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד המריר
מערבבים היטב עד לקבל מרקם אחיד ומניחים בצד להתקרר מעט.
בקערה נפרדת מפוררים את הפתי בר לחתיכות קטנות. (למי שמתעצל/ת ניתן לטחון בבלנדר)
שופכים מחצית מהגנאש על הפתי בר המרוסקים. את המחצית השנייה שומרים להמשך.
מוסיפים לתערובת את הנוטלה ומערבבים היטב.
מכינים כדורים כדורים.
טובלים את הכדורים בגנאש השוקולד שנשאר ולאחר מכן בקוקוס/סוכריות.
מכניסים את המקלות לכדורים לאחר העיטור ולמקפיא לשעתיים לכל הפחות. להוציא מהמקפיא 5 דק' לפני ההגשה. בתאבון!