לןגן

עוגת בננות בחושה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 15/04/2018 | 23:09
עוגת בננות בחושה

תקציר המתכון: לא רוצים לאכול בננות שחשחירו מעט? אז מועכים ומכינים עוגההההה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם קורט מלח, מוסיפים בהדרגה את הסוכר והוניל וממשיכים להקציף, מוסיפים בזרם איטי את השמן והבננות, ניתן להוסיף אגוזים ושוקולד ( לא חובה ) מוסיפים את הקמח ( חשוב לא לערבב מידי אחרת העוגה תצאה דחוסה ).

  2. לאפות בתנור שמחומם מראש 175 מעלות 35-40 דק׳

  3. לפזר אבקת סוכר בזמן ההגשה