לןגן

סיגרים במילוי בטטה וגבינה

מאת: Lital Waiss, פורסם: 31/05/2015 | 13:10
סיגרים במילוי בטטה וגבינה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מילוי

סיגרים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הבטטות במים רותחים עד שהן רכות.

  2. מעבירים את הבטטות לקערה ומועכים עד לקבל פירה.

  3. מוסיפים את החמאה ומערבבים.

  4. מגרדים את הגבינה ומוסיפים אותה לקערה.

  5. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד. (הגבינה נמסה מעט וזה מצויין!)

  6. ממלאים את הסיגרים בפירה וסוגרים

  7. מטגנים בשמן נקי (!) עד להזהבה.

  8. מניחים להתקרר כמה דק' ו...בתאבון!