לןגן

שושנים מבצק עלים ותפוחי עץ

מאת: קרן חביב, פורסם: 15/04/2018 | 10:23
שושנים מבצק עלים ותפוחי עץ

תקציר המתכון: יכול להתאים גם לקינוח בראש השנה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

לקישוט

אופן הכנה

  1. הכנת הסירופ:

  2. להרתיח על הגז בסיר קטן את המים, הסוכר והלימון עדלרתיחה ולהסיר מהגז.

  3. להכניס פנימה את התפוחים הפרוסים עד להתרככות קלה, להוציא ולסנן (לא לשפוך את הסירופ המסונן).

  4. לחתוך לרצועות של כ 2-3 ס"מ את הבצק עלים , למרוח מעט סירופ ולפזר סוכר חום וקינמון. להניח את פרוסות התפוחים אחד על גבי השני ולגלגל בעדינות.להניח בתבנית שקעים את השושנים ולאפות על 180 מעלות עד להזהבה. כשיוצא מהתנור למרוח שוב סירופ וכשמצטנן לפזר אבקת סוכר