לןגן

מקלות פרמז'ן

מאת: קרן חביב, פורסם: 15/04/2018 | 07:58
מקלות פרמז'ן

תקציר המתכון: אזהרה - נחטפות בשניה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצק על משטח עבודה מרדדים לעובי כ 2 ס"מ  מברישים בביצה עם החלב מפזרים את התבלינים ואת גבינת הפרמז'ן מקפלים את הבצק לחצי ומרדדים פורסים לרצועות כ3 ס"מ .,חותכים כל רצועה לשניים לאורכה ומגלגלים לספירלה, מברישים עם ביצה עם החלב ומפזרים סומסום.  מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות אופים כ20 דקות עד שמזהיב .