קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שמים את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר בקערה ומערבבים.
בקערה נפרדת, מערבבים וטורפים חלבון + מיץ לימון
שופכים את החלבון הטרוף לקערת השקדים ומערבבים בכף עד שהוא נספג ומתקבלת תערובת של גוש מרציפן חלק.
קורעים מהמרציפן עיגולים קטנים ומגלגלים אותם בידיים לכדורים חלקים. מניחים על כל כדור מרציפן חצי שקד ולוחצים אותו קלות בתוך הכדור. שמים את הכדורים בעטרות נייר (1.5)
מעבירים לקופסה סגורה ומאחסנים במקרר עד ההגשה. (ניתן לשמור עד שבועיים במקרר) התערובת מספיקה לכ-26 כדורים.