לןגן

מרנג צרפתי צבעוני

מאת: קרן חביב, פורסם: 15/04/2018 | 07:05
מרנג צרפתי צבעוני

תקציר המתכון: ססגוני במיוחד מתאים לימי הולדת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבונים יחד עם המלח ולהוסיף בהדרגה את הסוכר , הקצפה למשך 10 דקות. לטפטף לשק זילוף צבעי מאכל ועם שיפוד למרוח פס לאורך השקית זילוף, להשתמש בצנטר משונן ולהכניס את קציפת החלבונים לזלף ולהכניס לתנור שחומם מראש 100 מע' מצב טורבו למשך שעה ורבע/וחצי עד שהמרנג מתנתק מנייר האפייה