קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מקציפים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל למשך כ-3 דקות
מוסיפים לבלילה את החלב והשמן וממשיכים להקציף עוד 2 דקות
מנפים את הקמח, מוסיפים לבלילה וממשיכים להקציף עוד כדקה
שופכים לכל תבנית אינגלייש קייק (3 תבניות סה"כ) מהבלילה עד לגובה שליש מהתבנית
מוסיפים לבלילה 3 כפות נוטלה ומערבבים
שופכים לתבניות את הבלילה בצורה "מקושקשת"
עם מזלג מרימים את הבלילה ללא הנוטלה על מנת לערבב מעט את הבלילות
עם כף מפזרים מעל נוטלה (לפני האפייה) בצורת מפוזרת
מכניסים לתנור בחום 180° למשך כ-40 דק'.
* לאוהבים ניתן להוסיף לבלילה ממרח חלבה ומעל (גם לפני האפייה, פירורי חלבה). *ניתן להחליף את הנוטלה בבלילה בפצפוצי שוקולד, אגוזים, שקדים וכו'. בתאבון!