לןגן

קינוחי תות אישיים

מאת: Lital Waiss, פורסם: 31/05/2015 | 12:40
קינוחי תות אישיים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

עיטור

קרם

אופן הכנה

  1. מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר למשך כ-3 דקות.

  2. לאחר שהקרם מתייצב מעט מוסיפים את התותים החתוכים וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. (הקרם מקבל צבע ורוד)

  3. מזלפים את הקרם לכוסות עד ל-3/4 מגובה הכוס

  4. מוסיפים תות מלמעלה לעיטור

  5. *רצוי לרכוש כוסות עם מכסה (כמו בתמונה) על מנת לשמור על טריות. *ניתן להחליף לשמנת מתוקה חלבית לטובת קינוח חלבי בתאבון!