לןגן

סלט בטטה עם לובייה/ עדשים שחורים

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 14/04/2018 | 07:47
סלט בטטה עם לובייה/ עדשים שחורים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבטטות לקלף ולחתוך לקוביות בינוניות. לערבב עם מעט שמן, פ. שחור, מלח ולאפות בתנור.

  2. לבשל את הלוביה/ עדשים עד שמוכן לאכילה ולסנן מהנוזלים ולקרר.

  3. את הפטרוזיליה לשטוף ולקצוץ דק דק

  4. לערבב את כל מרכיבי הסלט כשהם קרים ולהוסיף כף סילאן לפי טעמכם.