לןגן

תפוח אדמה מוקרם

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 13/04/2018 | 06:35

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 5 תפו"א בינוניים מבושלים (ניתן לבשל במים או לרכך במיקרוגל)

  2. 2 כפות שמן זית/ 50 גרם חמאה

  3. 2 שיני שום כתושות

  4. חצי חבילת פטריות טריות קצוצות

  5. מיכל שמנת לבישול/מתוקה (250 מ"ל)

  6. 4 כפות חלב

  7. תיבול: כפית גדושה אבקת מרק/ פטריות, מלח, פלפל שחור.

  8. גבינה צהובה מגורדת

  9. לפזר שמנת מתקוה פסטו מרק בצל

  10. לתנור 200 מעלות