לןגן

לחם חלות לחמניות פוקאצ'ה לחם שום פיצה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 13/04/2018 | 06:13
לחם חלות לחמניות פוקאצ'ה לחם שום פיצה

תקציר המתכון: בצק מעולה מתכון קיבלתי כשהייתי בטקס הפרשת חלה זו כמות גדולה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקערה לנפות את הקמח

  2. ליצור בצדדים 3 גומות ולשים באחד את הסוכר בשני את המלח ובשלישי את הסוכר ולכסות ען קמח

  3. באמצע ליצור גומה ולצקת את המים בהדרגה וללוש היטב

  4. להוביף את השמן ללוש לכסות בניילון נצמד ובמגבת עד להכפלת הנפח

  5. ללוש שוב ולהניח שוב להתפחה

  6. לחלק את הבצק לכדורים ולהכין חלות או כל מה שתרצו

  7. ללחם שום

  8. לרדד כדור להכין ממרח מהכוסברה להוסיף שום כתוש ושמן זית למרוח על הבצק המרודד לגלגל לחתוך ולהניח בתבנית משומנת בשמן זית

  9. אני אפיתי לחם פרנה בצורת מפתח

  10. בתנור מצב גריל שחומם ל250 מעלות