לןגן

קוביות דג סלומון טבול ברוחב טריאקי ובציפוי פריך מוגש ברוטב צ'ילי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/04/2018 | 01:52
קוביות דג סלומון טבול ברוחב טריאקי ובציפוי פריך מוגש ברוטב צ'ילי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌👌👌👌

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) טובלים את הקוביות סלומון ברוטב טריאקי

  2. 2) טובלים בביצה

  3. 3) מגלגלים בפירורי לחם

  4. 4) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

  5. 5) ומגישים עם רוטב צ'ילי חריף או מתוק לפי הטעם האישי שלכם