לןגן

עוגת פאדג' שוקולד כשרה לפסח וכל ימות השנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/04/2018 | 08:59
עוגת פאדג'  שוקולד כשרה לפסח וכל ימות השנה

תקציר המתכון: נמס בפה👄 כל מילה מיותרת קבלו

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל 30 עד 40 שניות, מערבבים

  2. 2) מצננים מעט את תערובת השוקולד.

  3. 3)מקציפים במהירות בינונית את החלמונים, חלב וקמח עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה שופכים פנימה באטיות את תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות

  4. 4)מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים והסוכר בהדרגה לקצף יציב ומבריק, אך לא קשה מדי

  5. 5)מקפלים את הקצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים והשוקולד.

  6. שופכים את התערובת לסיר ג'חנון בקוטר 22 ס"מ

  7. מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות

  8. מניחים את סיר בתבנית גדולה יותר יוצקים לתבנית מים עד לכ-1/2 עד 3/4 מגובה התבנית

  9. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 עד 45 דק

  10. 6)מצננים את העוגה היטב, ועוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר למשך הלילה או יום שלם

  11. 7)הכנת בציפוי

  12. שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומכניסים למקרר לשעה שופכים על העוגה ומגישים