לןגן

קרם קוקוס עם צימוק ברום

מאת: Anya Mazon, פורסם: 31/05/2015 | 10:02
קרם קוקוס עם צימוק ברום

תקציר המתכון: מתכון טעים ופרווה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

השריית הצימוקים

אופן הכנה

  1. 1.בסיר קטן מניחים יחד קרם קוקוס, וניל ומים💧, ומביאים לסף רתיחה 2.בקערה קטנה נפרדת🍵, בעזרת מטרפה ידנית טורפים יחד חלמונים סוכר וקורנפלור. 3.מסננים אל תוך תערובת החלמונים תוך כדי השוואת טמפרטורות את תערובת הקוקוס הרותחת וטורפים היטב. (השוואת טמפרטורות: יוצקים כ1/3 מתערובת הקוקוס הרותחת על גבי החלמונים תוך כדי טריפה ברגע שמתקבלת תערובת אחידה מוסיפים הכל לסיר וממשיכים בסעיף ההכנה הבא) 4.מחזירים את הקרם לסיר וממשיכים לבשל על אש🔥 בינונית תוך כדי טריפה נמרצת עד שנוצר קרם סמיך, מורידים מהאש סוגרים עם ניילון את הקרם ונותנים לו להתקרר. 5.משרים את הצימוקים במים רותחים ורום כ-15 ד׳ק 6.מעבירים את הקרם פטיסייר קוקוס לכוסות 🍸שופכים מעל מעט ציפוי לדברי מאפה בצבע לבן, מניחים באמצע את הצימוק המושרה, מקררים הכל במקרר כ2-3 שעות ומגישים, בתאבון 😋🍴😋