לןגן

מוקפץ בתוספת חזה עוף

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 09/04/2018 | 11:16
מוקפץ בתוספת חזה עוף

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה! הפעם תשלשו כמויות 😍🤩

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

לקישוט

אופן הכנה

  1. לבשל את האטריות לפי הוראות יצרן.

  2. את החזה עוף לחתוך לרצועות ולתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן מספר דקות.

  3. להוציא את רצועות העוף מהמחבת, לשים מעט שמן ולטגן את השום, הג׳ינג׳ר והבצל הסגול עד לשקיפות של הבצל. להוסיף את הכרוב המאודה ולערבב. לטגן כ-4 דקות, להוסיף את רצועות הגזר והעוף, לתבל ולערבב היטב. לטעום ולהוסיף תיבול לפי הטעם. להוסיף את האטריות, הבצל הירוק והפלפל החריף, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות. להגיש לצלחת ולפזר מעל בצל ירוק וגרגירי צ׳ילי גרוס. לבריאות