לןגן

כבד עוף מקורמל-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 09/04/2018 | 09:41
כבד עוף מקורמל-דורית כהן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית יש לנקות את הכבד עוף ולצלות אותו על אש גלויה להכשרתו .

  2. במחבת רחבה לטגן 4 בצלים פרוסים לרצועות בינוניות עד להשחמה .

  3. להוסיף כף גדושה סוכר חום. לערבב היטב יחד.

  4. לתבל בכורכום, פלפל שחור גרוס , מלח ומעט כמון .

  5. להוסיף את הכבד הצלוי עם חצי כוס מים רותחים,

  6. לבשל על אש נמוכה עד לריכוך וספיגת טעמים .

  7. בתאבון ובהצלחה 🌹