באבאגנוש עם טחינה
מאת: ליהי א, פורסם: 08/04/2018 | 19:05
תקציר המתכון:
ממכר ממש!
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 חצילים בינוניים מחוררים עם מספר ושרופים על האש עד להתרככות מלאה.
לטחינה
-
2-3 כפות טחינה גולמית
-
3 כפות מיץ לימון
-
מלח
-
פלפל
-
חצי כפית שום כתוש
-
מים לערבוב הטחינה עד למרקם הנכון.
-
מעט שמן
אופן הכנה
-
להוציא את תוכן החציל לקערית
-
לערבב את חומרי הטחינה ולהוסיף מים בהדרגה עד להגנת המרקם רך אך לא נוזלי מידי.