לןגן

מילוי בשר טחון רב תכליתי

מאת: ליהי א, פורסם: 08/04/2018 | 18:59
מילוי בשר טחון רב תכליתי

תקציר המתכון: למלא פרגיות, חזה עוף, לערבב עם אורז לעוף ממולא ואפילו לקובה. מוצלח ביותר!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת לטגן את הסמל עד שמעט זהוב. להוסיף שום ולטגן מעט, לקצוץ פטריות ולהוסיף, לטגן עד אידוי הנוספים והפטריות רכות. להוסיף את הצנוברים.

  2. להוסיף בשר ותבלינים, לטגן תוך כדי הפרדת הבשר על אש בינונית גבוהה, עד שכבר מוכן.

  3. מושלם!