לןגן

סלט זיתים וגמבה ברוטב עגבניות

מאת: ליהי א, פורסם: 08/04/2018 | 18:54
סלט זיתים וגמבה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מושלם כתוספת על אורז או סתם כסלט עם יפה טריה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסנן את הזיתים מהנוזלים שלהם, לכסות במים. לבשל כשעה, להחליף מים אחרי חצי שעה כדי להוציא את המרירות.

  2. לסנן את הזיתים מהמים, להחסיר לסיר. לא לכבות את האש. להוסיף מעט שמן ואת שאר החומרים,

  3. לערבב היטב, לבשל על אש קטנה בינונית עד שהסיבה מתרככת.

  4. להוסיף מים במקרה התרבות.

  5. לערבב מידי פעם.