לןגן

עוגת פקאן אגוזים פרווה כשרה לפסח

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 06/04/2018 | 22:38
עוגת פקאן אגוזים פרווה כשרה לפסח

תקציר המתכון: עוגה משגעת כשרה לפסח והיתרון הוא שהעוגה פרווה כך שאפשר לזלול לאחר הארוחה😜😜😂 בהשראת חברתי האלופה ישארלה אזולאי❤

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מיד לאחר האפיה שופכים מעל העוגה

לקצפת

לקשוט

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. נחמם תנור ל- 170 מעלות אפיה רגילה.

  3. בקערה קטנה נשים 6 חלמונים(צהוב) עם כף מים ונטרוף היטב עם מטרפה ידנית ונשים בצד.

  4. נכין קערת יבשים ונערבב בה:

  5. אגוזים+פקאנים

  6. קוקוס

  7. כף נס קפה

  8. שוקולד מריר מגורד

  9. חצי כוס קמח תופח+כפית א.אפיה

  10. ונערבב.

  11. בקערת המיקסר נקציף לקצף יציב 6 חלבונים(לבן) ונוסיף חצי כוס סוכר בהדרגה.

  12. להנמיך מהירות ולהוסיף בזילוף איטי את החלמונים ואח"כ את השמן.

  13. נפסיק את פעולת המיקסר,נוסיף ונקפל בעדינות את קערת היבשים עם לקקן.

  14. נעביר לתבנית אפיה משומנת ונאפה עד ששיפוד יוצא יבש,בערך כ-40 דקות.

  15. בינתיים נכין כוס עם כפית גדושה נס וכוס מים חמים ,נערבב ונשים בצד.

  16. כשהעוגה יוצאת מהתנור,להשקות עם הקפה שהכנו.

  17. נצנן מעט ונכין את הקצפת.

  18. נמרח על העוגה ונקשט עם שוקולד מגורד ואגוזים קצוצים ונפזר לפני ההגשה חלווה מסולסלת ומקבלים עוגה מהממתת וטעימה.

  19. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤