לןגן

טריקולד - קינוח כוסות

מאת: מרי קוגן, פורסם: 05/04/2018 | 07:57
טריקולד - קינוח כוסות

תקציר המתכון: טריקולד במראה משגע❤️

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שכבת מוס מריר -

  2. להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרו גל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה להניח בצד.

  3. להמיס את הגלטין המושרה במיקרו 20 שניות . לערבב היטב , להכניס לתערובת השוקולד ולערבב היטב .

  4. להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך מעט יציב אך לא נוקשה מידיי .

  5. לערבב יחד את תערובת הגלטין והשוקולד עם השמנת המוקצפת בתנועות קיפול .

  6. להניח בהטייה כוסות קינוח בתוך תבנית , אצרף תמונה.

  7. לשפוך כמות שווה קטנה של שכבת המריר בכל כוס, רצוי להניח את התבנית עם הכוסות על מגש להקל על ההכנסה למקפיא.

  8. להקפיא ל20 דקות ( שכבת מריר מתייצבת יותר מהר מהלבן).

  9. שכבת מוס שוקולד לבן ווניל-

  10. להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרוגל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה להניח בצד.

  11. להמיס את הגלטין המושרה במיקרו 20 שניות . לערבב היטב , להכניס לתערובת השוקולד ולערבב היטב .

  12. להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך מעט יציב אך לא נוקשה מידיי .

  13. לערבב יחד את תערובת הגלטין והשוקולד עם השמנת המוקצפת בתנועות קיפול .

  14. לשפוך על שכבת המריר לאחר שהתייצבה . להשאיר עדיין את הכוס בהטייה בתבנית וכמובן להשאיר מקום לשכבת הגנאש חלב.

  15. להכניס להקפאה של שעה.

  16. לשכבת גנאש-

  17. להמיס שוקולד חלב + חמאה+ שמנת במיקרו ולערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה;) להוציא את הכוס מהתבנית להניח אותה רגיל מעל מגש. לשפוך את הגנאש בחלל שנוצר. להכניס להקפאה;) ניתן לקשט איך שרוצים ❤️❤️