תקציר המתכון: טריקולד במראה משגע❤️
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
שכבת מוס מריר -
להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרו גל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה להניח בצד.
להמיס את הגלטין המושרה במיקרו 20 שניות . לערבב היטב , להכניס לתערובת השוקולד ולערבב היטב .
להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך מעט יציב אך לא נוקשה מידיי .
לערבב יחד את תערובת הגלטין והשוקולד עם השמנת המוקצפת בתנועות קיפול .
להניח בהטייה כוסות קינוח בתוך תבנית , אצרף תמונה.
לשפוך כמות שווה קטנה של שכבת המריר בכל כוס, רצוי להניח את התבנית עם הכוסות על מגש להקל על ההכנסה למקפיא.
להקפיא ל20 דקות ( שכבת מריר מתייצבת יותר מהר מהלבן).
שכבת מוס שוקולד לבן ווניל-
להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרוגל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה להניח בצד.
להמיס את הגלטין המושרה במיקרו 20 שניות . לערבב היטב , להכניס לתערובת השוקולד ולערבב היטב .
להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך מעט יציב אך לא נוקשה מידיי .
לערבב יחד את תערובת הגלטין והשוקולד עם השמנת המוקצפת בתנועות קיפול .
לשפוך על שכבת המריר לאחר שהתייצבה . להשאיר עדיין את הכוס בהטייה בתבנית וכמובן להשאיר מקום לשכבת הגנאש חלב.
להכניס להקפאה של שעה.
לשכבת גנאש-
להמיס שוקולד חלב + חמאה+ שמנת במיקרו ולערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה;) להוציא את הכוס מהתבנית להניח אותה רגיל מעל מגש. לשפוך את הגנאש בחלל שנוצר. להכניס להקפאה;) ניתן לקשט איך שרוצים ❤️❤️