לןגן

פשטידת תפ"א בשמנת

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 06:54

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפ"א עד שמתרככים.

  2. לפרוס את התפ"א .

  3. לבשל על הגז חמאה עד שמומסת .

  4. להוסיף את הפיטריות ל-10 דק' .

  5. להוסיף שמנת , חלב ותבלינים .

  6. להמין לרתיחה .

  7. לרפד תבנית קטנה בתפ"א .

  8. לשפוך מחצית מהרוטב .

  9. לרפד ע"ג התפ"א את הרוטב שנשאר.

  10. ולבזוק גבנ"צ פירורים .

  11. לאפות בחום של 180 מעלות ל50 דק בערך עד שמזהיב .