לןגן

חצילים בטעם כבד

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 04:13

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את החצילים .

  2. לפרוס את החצילים על משטח , לפזר מעליהם מלח כדי שיצאו הנוזלים .

  3. לאחר מכן לספוג את החצילים מהנוזלים עם נייר סופג .

  4. לחתוך את החצילים לקוביות קטנות .

  5. לחתוך את הבצל קצוץ.

  6. לטגן את הבצל עם החצילים עד שישחים .

  7. להוריד מהאש להוסיף תבלינים וביצים קשות מגורדות.