לןגן

אריס ( כמו חמין )

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 03:57

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח בשר + עצמות עם מים ולהוציא את הקרום מלמעלה במשך שעה וחצי/שעתיים.

  2. לחתוך בצל גדול גס ולטגן עם שמן עד שמשחים .

  3. להוסיף את הבשר לבצל כולל המים של הבשר , להוסיף כוסברה קצוצה ואת הראש שום , להוסיף כורכום , מרק עוף,רסק עגבניות , מלח , פלפל שחור .

  4. להוסף תפ"א קלופים אם הם גדולים לחתוך אותם לחצי , להוסיף חיטה , ביצים קשות .

  5. להכניס לתנור בחום של 40 מעלות ללילה .