קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להרתיח בשר + עצמות עם מים ולהוציא את הקרום מלמעלה במשך שעה וחצי/שעתיים.
לחתוך בצל גדול גס ולטגן עם שמן עד שמשחים .
להוסיף את הבשר לבצל כולל המים של הבשר , להוסיף כוסברה קצוצה ואת הראש שום , להוסיף כורכום , מרק עוף,רסק עגבניות , מלח , פלפל שחור .
להוסף תפ"א קלופים אם הם גדולים לחתוך אותם לחצי , להוסיף חיטה , ביצים קשות .
להכניס לתנור בחום של 40 מעלות ללילה .