לןגן

תבשיל ארטישוק ותפ"א

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 03:50

תקציר המתכון: צמחונים וטבעוניים משוגעים על המתכון הזה , יש לי 2 כאלה בבית

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל קצוץ .

  2. לטגן אותו עד שמזהיב .

  3. לכתוש שום ולהוסיף לבצל .

  4. להוסיף את התבלינים.

  5. לערבב שלא יישרף .

  6. לחתוך את התפ"א לקוביות

  7. לחתוך את הארטישוק לקוביות

  8. לצרף לתבלינים שעל האש .

  9. לכסות במים את הירקות עד לרתיחה .

  10. להעביר לאש קטנה עד שהירקות מתרככים .