קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת הרוטב :
לטגן בצל קצוץ עד שמזהיב , להוסיף את התבלינים והמים עד לרתיחה .
הרוטב אמור לכסות עד ל3/4 ארטישוק .
הכנת הקציצות :
לגרד בצל ולסחוט ממנו את הנוזלים .
להוסיף בשר ,ביצה , מעט פירורי לחם/2 פרוסות לחם סחוט , פטרוזליה , מלח , פלפל שחור .
לערבב הכל טוב טוב .
לשטוף את התחתיות ארטישוק .
לקחת תחתית ארטישוק לשים קציצה בגודל בינוני ולשים בתוך הרוטב .