לןגן

ארטישוק ממולא בבשר

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 03:46

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הרוטב :

  2. לטגן בצל קצוץ עד שמזהיב , להוסיף את התבלינים והמים עד לרתיחה .

  3. הרוטב אמור לכסות עד ל3/4 ארטישוק .

  4. הכנת הקציצות :

  5. לגרד בצל ולסחוט ממנו את הנוזלים .

  6. להוסיף בשר ,ביצה , מעט פירורי לחם/2 פרוסות לחם סחוט , פטרוזליה , מלח , פלפל שחור .

  7. לערבב הכל טוב טוב .

  8. לשטוף את התחתיות ארטישוק .

  9. לקחת תחתית ארטישוק לשים קציצה בגודל בינוני ולשים בתוך הרוטב .