לןגן

לזניה

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 02:49

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוטב אדום :

  2. לטגן את השום במשך דקה על הגז .

  3. להוריד מהגז ולהוסיף עגבניות המרוסקות + תבלינים .

  4. רוטב לבן : לערבב את הביצים , גבינה צהובה והקוטג' יחד .

  5. לרפד תבנית עם עלי לזניה לא מבושלים .

  6. לשפוך מחצית מהרוטב הלבן .

  7. לרפד שוב על הרוטב עלי לזניה לא מבושלים.

  8. לשפוך מחצית מהרוטב האדום .

  9. לרפד שוב על הרוטב עלי לזניה לא מבושלים.

  10. לשפוך מה שנותר מהרוטב הלבן .

  11. לרפד שוב על הרוטב עלי לזניה לא מבושלים.

  12. לשפוך מה שנותר מהרוטב האדום .

  13. לפזר גבינה צהובה על הרוטב .

  14. לאות בתנור ב150 מעלות למשך 40 דקות .