לןגן

חמין לפסח עם פולים טריים ואפונה😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 05/04/2018 | 02:40
חמין לפסח עם פולים טריים ואפונה😍

תקציר המתכון: לא יודעת למה אבל כל מה שמכינים בפסח יוצא פשוט מעדןןן😍😍😍 חמין משגע עם פולים טריים ואפונה שיוצא פשוט מושלםםםם וטעיםם😍😍 יבורכו ידיה של חמתי היקרה😘😘😘

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

ותבלינים לפי הטעם

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שמים בסיר את הפולים והאפונה ומוסיפים מעל 2 ראשי שום שלמים עם הקליפה,

  3. מוסיפים את הבשר והגידים,

  4. מעל זה מפזרים את תפוחי האדמה ואח"כ את הבצים ששלקנו מראש ומתחילים לתבל בכל התבלינים לפי הטעם.

  5. מוסיפים מים מהברז עד לכיסוי כל התכולה של הסיר ומביאים לרתיחה.

  6. ממשיכים לבשל בערך שעה ומעבירים להמשך בישול על הפלטה .

  7. יוצא פשוט מעדןןןןן

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤