קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לחמם תנור ל- 200 מעלות .
להביא לרתיחה מלאה בסיר : מים , חמאה , סוכר ומלח .
להוסיף את הקמח בבת אחת ומערבבים עד שאין גושים והעיסה חלקה .
להמשיך לבשל עוד 2 דק' עד שבצק נפרד מהדפנות ונצר כדור חלק .
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר , מפעילים את המיקסר כדי שהבצק יתקרר .
מוסיפים ביצה וממשיכים וממשיכים לעבד עד הביצה נבלעת בבצק .
מוסיפים עוד ביצה עד שהיא נבלעת , באותה צורה את כל 4 הביצים .
מרפדים תבנית בנייר אפיה מעבירים את תערובת הבצק לשקית צילוף עם פיה חלקה .
לזלף באופן מרווח לתבנית .
אופים 20 דק' בלי לפתוח את התנור .
אחרי 20 דק לפתוח את התנור ל-5 דק כדי לאפשר לאדים לצאת החוצה ולפחזניות להתייבש .
מוצאים את הפחזניות ויצרים חור קטן בתחתית כדי שיצאו האדים .
נותנים לפחזניות להתקרר לפני שממלאים אותם.
מילוי :
להקציף את כל המוצרים יחד לקצף יציב ולמלא את הפחזניות.
ציפוי:
ממיסים במיקרוגל את רכיבי הציפוי וטובלים את כיפת הפחזנית .