לןגן

פחזניות

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 02:30

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

רוטב שוקולד

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות .

  2. להביא לרתיחה מלאה בסיר : מים , חמאה , סוכר ומלח .

  3. להוסיף את הקמח בבת אחת ומערבבים עד שאין גושים והעיסה חלקה .

  4. להמשיך לבשל עוד 2 דק' עד שבצק נפרד מהדפנות ונצר כדור חלק .

  5. מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר , מפעילים את המיקסר כדי שהבצק יתקרר .

  6. מוסיפים ביצה וממשיכים וממשיכים לעבד עד הביצה נבלעת בבצק .

  7. מוסיפים עוד ביצה עד שהיא נבלעת , באותה צורה את כל 4 הביצים .

  8. מרפדים תבנית בנייר אפיה מעבירים את תערובת הבצק לשקית צילוף עם פיה חלקה .

  9. לזלף באופן מרווח לתבנית .

  10. אופים 20 דק' בלי לפתוח את התנור .

  11. אחרי 20 דק לפתוח את התנור ל-5 דק כדי לאפשר לאדים לצאת החוצה ולפחזניות להתייבש .

  12. מוצאים את הפחזניות ויצרים חור קטן בתחתית כדי שיצאו האדים .

  13. נותנים לפחזניות להתקרר לפני שממלאים אותם.

  14. מילוי :

  15. להקציף את כל המוצרים יחד לקצף יציב ולמלא את הפחזניות.

  16. ציפוי:

  17. ממיסים במיקרוגל את רכיבי הציפוי וטובלים את כיפת הפחזנית .