לןגן

בטטות בתנור

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 02:03

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם מעט שמן זית עד שמזהיב .

  2. להוסיף את שיני שום הכתושות .

  3. להוריד מהאש .

  4. בקערה נפרדת לערבב את שאר התבלינים .

  5. להוסיף את הבצל והשום לתערובות .

  6. לחתוך את הבטטות בגודל בינוני לטבול ברוטב .

  7. לרפד תבנית בנייר אפיה וליצוק את הבטטות על גבי הנייר .

  8. לאפות ב-200 מעלות עד שהבטטות רכות בערך 30 דק'.