לןגן

מרק גולאש

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 01:59

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הבצל והגמבה .

  2. לפרוס את העגבניה .

  3. לטגן בצל עם הבשר , גמבה ועגבניה ,עד שהנוזלים יתאדו לגמרי .

  4. לפזר קמח + תבלינים ופטרוזליה לטגן לעוד 2 דק' .

  5. להוסיף את מים עד לרתיחה ואז להנמיך את האש .

  6. אחרי 20 דק' להוסיף תפ"א חתוכים לקוביות .

  7. אחרי 1/2 שעה להוסיף גזר פרוסות .

  8. לבשל לעוד 1/2 שעה ולהוריד מהאש .