לןגן

דג סלמון מבושל

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 01:53

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הירקות לפרוסות .

  2. לטגן במעט שמן זית את הירקות , להוסיף כוסברה , מלח , פלפל , שום כתוש .

  3. להמליח את הדגים ולאחר מכן להניח אותם על הירקות שבסיר .

  4. לבשל 20 דקות שהסיר סגור על אש קטנה .

  5. מידי פעם להרטיב את הדג עם הרוטב .

  6. אין צורך להוסף מים במתכון הזה , הנוזל של העגבניות מספיק .