לןגן

דג סלמון בתנור

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 01:50

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הדג טוב .

  2. לחתוך את הדג ל- 6 יחידות או יותר תלוי בגודל .

  3. להכין בקערה רוטב עם שמן , מיץ מלימון , שום כתוש , מלח , פלפל .

  4. לטבול את הדג ברוטב , ולשפוך את הרוטב שנשאר על הדגים בתבנית.

  5. לאפות בחום של 200 מעלות ל-20 דקות (לא יותר מידי שהדג לא יתייבש) .