לןגן

דג נילוס מטוגן

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 01:47

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג נילוס בלימון ומלח בערך רבע שעה .

  2. לשטוף ולסחוט את הדג טוב שלא יישארו מים בכלל .

  3. לחתוך את הדג לפי גודל שרוצים .

  4. לדפוק אותו כמו שניצל שיהיה דק .

  5. לטבול בביצה ותבלינים .

  6. לטפול בפירורי לחם .

  7. לטגן בשמן עמוק וחם .