לןגן

עוגת תפוזים רגילה

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 01:40

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד לבנים וצהובים .

  2. להקציף את הלבנים עם 1/2 כוס סוכר , להוסיף את הסוכר וניל ולהמשיך להקציף.

  3. להקציף צהובים עם 1/2 כוס סוכר , להוסיף את הסוכר וניל ולהמשיך להקציף.

  4. להוסיף לצהוב את הגרידת תפוז ולקפל בעדינות לבלילה .

  5. להוסיף לצהוב שמן, מיץ תפוזים, קמח ולבסוף להוסיף סודה לשתייה .

  6. את כל תערובת הצהוב לקפל לתערובת הלבן , לקפל בעדינות את 2 התערובות .

  7. לשמן תבנית עם מעט שמן וקמח .

  8. לאפות ב-180 מעלות בערך 45 דק' עד שהעוגה מזהיבה .

  9. כשהעוגה מתקררת לפזר אבקת סוכר .