לןגן

עוף בשומר

מאת: מיטל גרא, פורסם: 05/04/2018 | 01:34

תקציר המתכון: מי שאוהב שומר ימות על המתכון הזה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עדיף בסיר רחב .

  2. לקצוץ את הבצל ולטגן אותו במעט שמן .

  3. להניח את העוף על הבצל שישחים משני צידיו בערך 20 דקות .

  4. להוסיף שומר חתוך לרבעים .

  5. לערבב את התבלינים בנפרד לשפוך על העוף והשומר .

  6. להוסיף מים עד חצי מהתבשיל .

  7. לבשל בערך 1/2 שעה , עד שהכל מתרכך .

  8. אפשר להוסיף קוביות תפ"א אם רוצים .