תקציר המתכון: לא יפסיקו לדבר על העוף שלכם ....
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לפרוס גס את הבצלים .
לטגן אותם בשמן זית עד שמזהיב .
לאחר שטיגנו את כל הבצל לשים את הכרעיים בתבנית , לפזר את הבצל מעליהם .
לשפוך יין , לימון , ותבלינים .
לערבב הכל יחד .
לעטוף בנייר כסף מחורר בחורים קטנים .
לבדוק שהנוזלים מצטמצמים .
להוריד את הנייר כסף עד שמשחים .
משך הבישול 4-6 שעות בחום של 170 מעלות .