לןגן

עוף בבצל

מאת: מיטל גרא, פורסם: 04/04/2018 | 12:59

תקציר המתכון: לא יפסיקו לדבר על העוף שלכם ....

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס גס את הבצלים .

  2. לטגן אותם בשמן זית עד שמזהיב .

  3. לאחר שטיגנו את כל הבצל לשים את הכרעיים בתבנית , לפזר את הבצל מעליהם .

  4. לשפוך יין , לימון , ותבלינים .

  5. לערבב הכל יחד .

  6. לעטוף בנייר כסף מחורר בחורים קטנים .

  7. לבדוק שהנוזלים מצטמצמים .

  8. להוריד את הנייר כסף עד שמשחים .

  9. משך הבישול 4-6 שעות בחום של 170 מעלות .