לןגן

בראוניז מושלםםם

מאת: מיטל גרא, פורסם: 04/04/2018 | 12:54

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס את השוקולד במיקרוגל / בן מרי על הגז .

  2. לערבב סוכר + חמאה מומסת + ביצים , להוסיף ביצה ולערבב , להוסיף עוד ביצה ולערבב ככה את כל 4 הביצים

  3. לערבב את הכל יחד עד לעיסה חלקה .

  4. להוסיף את השוקולד לתערובת עם הביצים .

  5. להוסיף אגוזים קצוצים

  6. להוסיף לבסוף את הקמח .

  7. לרפד תבנית בגודל 30*40 בנייר אפיה ולשפוך את התערובת .

  8. לאפות 25 דק בחום של 170 מעלות .