לןגן

תפוח אדמה בתנור קרסט - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 04/04/2018 | 12:50
תפוח אדמה בתנור קרסט - דורית כהן

תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את תפוחי האדמה בשלמותם טוב טוב.

  2. לבשל בסיר רחב עם מים עד לריכוך מלא.

  3. להוציא אותם ולדפוק עליהם מעט עם פטיש של שניצל.

  4. לטפטף בנדיבות שמן זית

  5. מלח גם ופלפל שחור גרוס

  6. לאפות בתנור על גריל בחום 200 עד להשחמה .

  7. בתאבון ובהצלחה 🌹