לןגן

ממתק מרציפן ושוקולד - למימונה

מאת: לילך טייב, פורסם: 04/04/2018 | 11:44
ממתק מרציפן ושוקולד - למימונה

תקציר המתכון: כולל מתכון להכנת מרציפן ביתי על כל שלביו

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המרציפן: בתוך קערה מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בצק אחיד גמיש ונוח לעבודה, במידה ולא הצלחתם להגיע למצב של בצק רק אז תוסיפו את החלמון הנוסף שהזכרנו לעיל, אין להוסיף סתם זה עלול גם לעשות את ההפך ואז יתקבל בצק דביק, עבדו בזהירות ובתשומת לב!

  2. ממסים שוקולד בסיר כפול על אדים או במיקרוגל.

  3. יוצרים גליל ארוך ודק מהמרציפן וחותכים לפיסות (בגודל של רבע אצבע), תובלים מחצית כל פיסת מרציפן בשוקולד המומס ומניחים על נייר אפייה. ניתן להכניס למקרר ל-10-15 דקות להתקשות השוקולד ורק אז להגיש.

  4. בהצלחה, לילך:)