לןגן

ממתק מרציפן ואגוזים - למימונה

מאת: לילך טייב, פורסם: 04/04/2018 | 11:35
ממתק מרציפן ואגוזים - למימונה

תקציר המתכון: את המרציפן אני מכינה בעצמי, בואו להכין מרציפן מעשה ידכם, זה לא כזה מסובך... (מתכון מוצלח של סבתא רבקה ז"ל)

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למרציפן

לקישוט

אופן הכנה

  1. הכנת המרציפן: בתוך קערה מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בצק אחיד גמיש ונוח לעבודה, במידה ולא הצלחתם להגיע למצב של בצק רק אז תוסיפו את החלמון הנוסף שהזכרנו לעיל, אין להוסיף סתם זה עלול גם לעשות את ההפך ואז יתקבל בצק דביק, עבדו בזהירות ובתשומת לב!

  2. ברגע שהבצק מרציפן מוכן הוסיפו לא כל צבע מאכל שתרצו (זכרו השתמשו באבקת צבע מאכל ולא נוזל, בכדי שהבצק לא יעשה דביק), ערבבו היטב את המרציפן עם צבע המאכל עד שיתאחד היטב.

  3. הרכבת הממתק: קחו חתיכת מרציפן קטנה, כדררו לכדור והצמידו 2 חתיכות של אגוזי מלך משני צידי כדור המרציפן, מעכו מעט וטבלו בסוכר.

  4. בהצלחה, לילך:)