לןגן

לביבות בטטה ותפו"א במילוי פטריות ובצל מטוגן🍠🍄

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/04/2018 | 04:26
לביבות בטטה ותפו"א במילוי פטריות ובצל מטוגן🍠🍄

תקציר המתכון: טעים טעים👌👌👌

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

למילוי

אופן הכנה

  1. 1)מרסקים את התפו"א ובטטה ומוסיפים כף שטוחה מרק עוף ושמים בצד

  2. 2) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  3. 3) מוסיפים את הפטריות ואת כל השאר מערבבים ומבשלים כ 20 דק ומקררים

  4. 4) שמים קצת תערובת של הבטטה ותפו"א בכף היד ושמים קצת מילוי של פטריות , סוגרים ומגלגלים לכדור

  5. 5) טובלים בביצה מגלגלים פירורית זהב כשר לפסח ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה

  6. בתאבון