לןגן

קדאיף עם מסקרפונה ותותים

מאת: מיטל גרא, פורסם: 04/04/2018 | 00:36

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס את החמאה

  2. לפזר על תבנית גדולה שערות קדאיף כמה שיותר שטוח .

  3. ליצוק את החמאה על השערות .

  4. להכניס לתנור לרבע שעה עד שמזהיבות חום של 180 מעלות בערך 10 דקות , לשים לב שלא נשרף הן נוטות להישרף מהר.

  5. להקציף : שמנת מתוקה , מסקפרונה ואבקת סוכר .

  6. מכינים את הכוסות :

  7. ליצוק בתחתית הכוס שערות קדאיף .

  8. לשפוך מהתערובת הגבינה .

  9. לפזר לפני ההגשה

  10. תותים

  11. שערות חלווה

  12. ומייפל .