לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: מיטל גרא, פורסם: 04/04/2018 | 00:19

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק : 2 צהובים

  2. חמאה מומסת

  3. כוס קמח

  4. 2 כפות סוכר

  5. לערבב הכל יחד עד שנהייה בצק אחיד .

  6. לאפות בתבנית בינונית 180 מעלות עד שמזהיב .

  7. לערבב ביד בקערה : 3 צהובים

  8. 1 כוס סוכר

  9. 750 גבינה לבנה

  10. 1/2 1 שקיות סוכר וניל

  11. להקציף: 4 לבנים + 1/2 כוס סוכר עד שהקצף יציב לגמרי .

  12. לקפל את 2 התערובות וליצוק על הבצק לאחר שיצא מהתנור.

  13. לאפות 30 דקות עד שהעוגה מזהיבה .להוציא מהתנור .

  14. לערבב : שמנת חמוצה + 4 סוכר וניל וליצוק על העוגה .

  15. להכניס לתנור לאפיה נוספת של 10 דקות .