לןגן

עוגת תפוזים גבוהה מיוחד

מאת: מיטל גרא, פורסם: 03/04/2018 | 23:52
עוגת תפוזים גבוהה מיוחד

תקציר המתכון: ברגע שיראו את העוגה , התגובה שתקבלו וואוווו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים , צהוב בנפרד ולבן בנפרד .

  2. קרם חלמונים :7 צהובים של הביצים

  3. 1/2 כוס סוכר

  4. 1/2 כוס שמן קנולה

  5. 1 סוכר וניל

  6. 1 כוס מיץ תפוזים

  7. לערבב במיקסר בעדינות את כל החומרים .

  8. לאחר שהעיסה אחידה להוסיף את הקמח עד שהוא נבלע בעיסה .

  9. קרם חלבונים :להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר עד שהקצף מתייצב .

  10. לקפל בעדינות את 2 התערובות .

  11. ליצוק לתבנית עגולה עם חור , לא לשמן את התבנית !!!

  12. לאפות 170 מעלות עד שהעוגה מזהיבה .

  13. לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה .

  14. ברגע שהעוגה מוכנה להוציא מהתנור ולהפוך אותה על בקבוק יין , כמו בתמונה .

  15. לחלץ מהתבנית לאחר שהעוגה התקררה לגמרי .