לןגן

גביניות

מאת: מיטל גרא, פורסם: 03/04/2018 | 23:25

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המוצרים יחד

  2. ללוש ביד הכל

  3. ליצור נחש

  4. לחלק את הנחש ל8 עיגולים

  5. לרדד כל עיגול כמו פיצה

  6. לחתוך כל עיגול לאחר שרידדנו ל-8 משולשים

  7. כל משולש לגלגל מהחלק הרחב לצר שיצאו כמו קוראסונים

  8. למרוח ביצה ושומשום

  9. לאפות ב-180 עד שמזהיב בערך 45 דק