לןגן

סינטה חגיגית

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 02/04/2018 | 23:39
סינטה חגיגית

תקציר המתכון: פשוט קל וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נפזר מלח פלפל על הסינטה.

  2. ונטגן את הסינטה קלות מכל צד

  3. נחורר בה חורים ונידחוס שום.

  4. נמרח בחרדל ליטוף לא להעמיס אני השתמשתי בדיזון.

  5. עלה טימין או רוזמרין מכל צד

  6. לקפל עם נייר כסף

  7. אפשר לאפות ישר או אפשר להכין למחרת

  8. 3/4 שעה עד שעה

  9. לתת לנוח 1/4 שעה לפני פריסה